La Corvette

Ecologische schoonmaakazijn

Een fles ecologische (natuurlijke) schoonmaakazijn voor het huishouden van het Franse merk La Corvette. De schoonmaakazijn is ecocert gecertificeerd en bevat biologische lavendelolie, tijm en saliekruid.

Ecologische schoonmaakazijn

Vinaigre wordt in het huishouden gebruikt om kalk te verwijderen. Deze vinaigre in een fles met spray is daarom erg handig voor het schoonmaken van het sanitair. Spuit de vinaigre direct op het te reinigen oppervlak, vijf minuten laten intrekken en met een vochtig doekje of spons afnemen. Het schoonmaakmiddel bevat vinaigre gemaakt van suikerbieten. Je kan de vinaigre ook gebruiken voor het ontkalken van apparaten.

Ingrediënten van de schoonmaakazijn

De ingrediënten zijn 99% van natuurlijke afkomst. De vinaigre bevat geen parfum of kleurstof. De ingrediënten zijn: sodium benzoate en potassium sorbate (minder dan 5%). En verder: water, vinaigre, extrait de thym* (thymus vulgaris leaf extract), distillaat de sauge* (salvia officinalis (sage) leaf water), distillaat van lavande* (lavandula angustifolia flower water), glycérine, pH corector. * biologisch ingrediënt.

Gegevens van de vinaigre

De inhoud is 750 ml.
De hoogte van de fles met spray is 26 cm, de doorsnede 7,3 cm.

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze savonnerie is in 1894 in Marseille gevestigd en zit nog steeds op deze plek. Zij maken Savon de Marseille volgens het originele recept. De zeep heeft het officiële keurmerk en is ecocert biologisch. Verder bieden zij biologische schoonmaakmiddelen aan op basis van Marseillezeep. 

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: cr52
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2024 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed