La Corvette

Ecologische ontvetter voor de schoonmaak

Een fles ecologische (natuurlijke) ontvetter voor het huishouden van het Franse merk La Corvette. De ontvetter is ecocert gecertificeerd. De ontvetter bevat biologische tijm en lavendel uit de Provence.

Ecologische ontvetter

De ontvetter is speciaal ontwikkeld om vette oppervlakten te reinigen zoals het fornuis en laat een mooie glans achter. Spuit de ontvetter direct op het te reinigen oppervlak, vijf minuten laten intrekken en met een vochtig doekje of spons afnemen. De spray is ook geschikt voor het reinigen van machines, motoren, auto's en fietsen.

Ingrediënten van de ontvetter

De ingrediënten zijn 99% van natuurlijke afkomst. De ontvetter bevat maximaal 5% zeep. Bevat minder dan 5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen, parfum, sodium benzoate, potassium sorbate. En verder: water, oplosmiddel, séquestrant, extrait de thym* (thymus vulgaris leaf extract), distillaat van  saliekruid* (salvia officinalis (sage) leaf water), distillaat van lavendel* (lavandula angustifolia flower water), glycérine, pH corrector. * Biologisch ingrediënt.

Gegevens van de ontvetter

De inhoud is 750 ml.
De hoogte van de fles met spray is 26 cm, de doorsnede 7,3 cm.

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze savonnerie is in 1894 in Marseille gevestigd en zit nog steeds op deze plek. Zij maken Savon de Marseille volgens het originele recept. De zeep heeft het officiële keurmerk en is ecocert biologisch. Verder bieden zij biologische schoonmaakmiddelen aan op basis van Marseillezeep. 

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: cr51
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2024 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed