Over Het Franse Warenhuis

Het Franse Warenhuis is dé specialist van producten uit Frankrijk en met name uit de Provence. Ons assortiment bestaat uit Savon de Marseille, speciaalzepen, geurkaarsen, geurstokjes, geboortecadeaus, bedankcadeautjes, tassen en nog veel meer. Ook voor gepersonaliseerde producten kun je bij ons terecht.

Alle producten uit Frankrijk

De producten komen voor allemaal uit Frankrijk. Ze worden op kleinschalige wijze gemaakt door relatief kleine, gespecialiseerde bedrijven. Onze leveranciers zijn echte partners geworden, we werken nauw met hen samen. Minimaal twee keer per jaar bezoeken we ze allemaal. We laten zelf ook producten maken.

Producten met keurmerken

We vinden het belangrijk dat onze leveranciers actief zijn in brancheverenigingen op het gebied van bijvoorbeeld cosmetica en dat zij zich inzetten voor het behoud van regionale producten. Zo is één van onze leveranciers initiatiefnemer om het label rouge voor herbes de Provence te verkrijgen. Met dit keurmerk onderscheiden de kruiden van onze leverancier zich van kruiden uit Oost Europese landen, maar die wel al Frans product verkocht worden. Ook onze Savon de Marseille heeft het officiele keurmerk.

Kwaliteitsproducten

De geurproducten zijn zo natuurlijk mogelijk en voldoen aan de richtlijnen van Brussel. Er zijn producten die biologisch zijn, maar die geen ecocert-certificering hebben vanwege de hoge kosten daarvoor. Onze Franse partners kiezen ervoor om dat geld in de kwaliteit van het product te stoppen. De delicatessen worden met de regionale specialiteiten op ambachtelijke wijze bereid. Geen enkel product wordt gemaakt in een industriële omgeving. En dat proef je!

Inkopen voor winkeliers

De webshop Het Franse Warenhuis is een onderdeel van groothandel La Tulipe Jaune. Al meer dan 20 jaar importeren wij rechtstreeks de producten uit Frankrijk, er zit geen enkele schakel tussen. 


© Copyright 2024 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed