La Corvette

Ecologische ruitenreiniger

Een fles ecologische (natuurlijke) ruitenreinger van het Franse merk La Corvette. De ruitenreiniger is ecocert gecertificeerd en bevat biologische salie(kruid), tijm en lavendel.

Ecologische ruitenreiniger

De ruitenreiniger kan gebruikt worden voor het reiniger van ramen, spiegels en glazen tafels. Het is ook handig om de fles in de auto te hebben. Spuit de ruitenreiniger direct op het te reinigen oppervlak, vijf minuten laten intrekken en met een droog doekje afnemen.  

Ingrediënten van de ruitenreiniger

De ingrediënten zijn 99% van natuurlijke afkomst. Bevat minder dan 5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen, parfum, sodium benzoate, potassium sorbate. En verder:water, gedenatureerde alcohol, extrait de thym* (thymus vulgaris leaf extract), distillaat de sauge* (salvia officinalis (sage) leaf water), distillaat van lavande* (lavandula angustifolia flower water), glycérine, pH corector. * biologisch ingrediënt.

Gegevens van de reiniger

De inhoud is 750 ml.
De hoogte van de fles met spray is 26 cm, de doorsnede 7,3 cm.

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze savonnerie is in 1894 in Marseille gevestigd en zit nog steeds op deze plek. Zij maken Savon de Marseille volgens het originele recept. De zeep heeft het officiële keurmerk en is ecocert biologisch. Verder bieden zij biologische schoonmaakmiddelen aan op basis van Marseillezeep. 

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: cr49
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2024 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed