Maatwerk

Geurstokjes met eigen logo

Er zijn diverse kleine flesjes met geurstokjes (huisparfum). De flesjes kunnen we personaliseren. Dit flesje heeft een inhoud van 200 ml. 

Geurstokjes personaliseren

We kunnen de flacon personaliseren met een eigen etiket (papier of transparant) of uw logo kan op het flesje gedrukt worden. Het flesje wordt voorzien van de wettelijk verplichte informatie.

Verpakking

De diameter van het hoge flesje met zwart etiket is 6,4 cm en de hoogte is 12 cm. De kleine dop is er in de kleuren zwart of matzilver (rvslook), de grote brede dop is er in de kleur zwart. Bij kleine aantallen verpakken we het flesje in een organzazakje of stoffen zakje met eigen bedrukking. Bij grotere aantallen zijn de verpakkingsmogelijkheden:

  • een verpakkingsdoosje op maat. Dit kan van kraftpapier, spierwit karton of bedrukt karton. 
  • een luxe koker met eigen etiket

Er is ook een lager model flesje met zilver dopje en een flesje met naturel dopje.

Geuren van de huisparfum

U heeft de keuze uit meer dan 60 geuren. Er zijn bloemengeuren zoals rozen en lavendel. Zwoele geuren zoals amber en musk. Trendy geuren zoals coton en macarons. Mannengeuren zoals ceder en marine. Maar ook heerlijke parfums, geuren die door een "neus" zijn samengesteld zoals touche de mauve en poudre d'or. De geuren zijn van het Franse merk Les Lumières du Temps. 

Kleur van de geurstokjes

We hebben de stokjes in de kleuren naturel, zwart en grijs. De naturel stokjes zijn van rotan. De kleuren zwarte en grijs zijn van een speciaal soort fiber. Ze zijn kleurvast en diffuseren de parfum goed. De lengte van de stokjes hangen af van het flesje.

  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2024 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed