Maatwerk

Glas met geurstokjes en dekseltje

Deze geurstokjes (huisparfum) uit Frankrijk zitten in een gekleurd glas waarop een aardewerken dekseltje ligt. Het glas is er in de kleuren spierwit, zwart en taupe. 

Fles geurstokjes personaliseren

Het glas en de huisparfum in een pet-flesje worden samen verpakt. Dat kan in een mooie roomwitte koker of in een gepersonaliseerd doosje. Het doosje kunnen we maken van kraftpapier, spierwit karton of bedrukt karton. Op het glas en het flesje huisparfum kan een eigen etiket komen. In overleg plaatsen we de wettelijk verplichte informatie op de bodem van de koker.

Dekseltje

Het aardewerken dekseltje is in de kleur roomwit. We kunnen ook een dekseltje leveren van zwart perspex.

Geuren van de geurstokjes

U heeft de keuze uit meer dan 60 geuren. Er zijn bloemengeuren zoals rozen en lavendel. Zwoele geuren zoals amber en musk. Trendy geuren zoals coton en macarons. Mannengeuren zoals ceder en marine. Maar ook heerlijke parfums, geuren die door een "neus" zijn samengesteld zoals touche de mauve en poudre d'or. De geuren zijn van het Franse merk Les Lumières du Temps.

Kleur van de stokjes

De stokjes zijn er in de kleuren naturel, zwart en grijs. De naturel stokjes zijn van rotan. De kleuren zwarte en grijs zijn van een speciaal soort fiber. Ze zijn kleurvast en diffuseren de parfum goed.

Gegevens

De diameter van het glas is 7,4 cm, de hoogte is 9 cm.
De diameter van de koker is 8 cm, de hoogte is 23 cm. 
De inhoud van het pet-flesje is 200 ml.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van gepersonaliseerde geurstokjes. 

  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • Product Code: mw01
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2024 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed