La Corvette

Cadeaupakket Savon de Marseille

Een cadeaupakket met biologische Savon de Marseille. In de mooie verpakking zit een blok Savon de Marseille van 300 gram en een gastenhanddoekje waarin de tekst Savon de Marseille is ingeweven.

Savon de Marseille

Het blok zeep is biologisch en bevat olijfolie. De zeep bevat minimaal 72% plantaardige oliën, waaronder olijfolie. De Marseillezeep is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige- en probleemhuid. Als je de verpakking openmaakt kan de zeep wat vochtig zijn. De zeep is volgens de oude tradities gemaakt en bevat water. Dit water verdampt in de loop der tijd. De zeep wordt dan droger en harder en krijgt een oud uiterlijk. Ook verandert de kleur in beige. De zeep is biologisch en ecocert gecertificeerd. De zeep is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid.

Gegevens van de Marseillezeep met olijfolie

De afmeting van de zeep is 6,5 x 6,5 x 6,5 cm.
Het blok Marseillezeep is verpakt in afbreekbaar plastic.  
De afmeting van het gastenhanddoekje is 30 x 50 cm.
De afmeting van het verpakkingsdoosje is 14 x 18 x 8,5 cm.

Keurmerk Marseillezeep

Er zijn veel zepen verkrijgbaar onder naam Savon de Marseille die op industriële wijze in en zelfs buiten Frankrijk gemaakt zijn. De echte Savon de Marseille zeep herken je aan het logo van de Union des Professionnels du Savon de Marseille. Dit logo garandeert dat de zeep op traditionele wijze in de stad Marseille is gemaakt. De zeep wordt dagenlang "gekookt" in koperen ketels. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk. Om de echte Marseillezeep te beschermen is het logo als keurmerk ontwikkeld. 

Ingrediënten van de Marseillezeep

De zeep bestaat uit 100% plantaardige ingrediënten en bevat geen conserveermiddelen, palmolie, parfum of kleurstoffen. De ingrediënten zijn Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua (Water), Sodium Chloride, Sodium Hydroxide. De zeep is vegan.

 

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: crpkraft01
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2024 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed