Provence & Nature

Eau de toilette Auro Bruno

Eau de toilette in de geur Auro Bruno.

Eau de toilette in koker

Auro Bruno is een frisse, fruitige geur met bergamot en cassis, gecombineerd met de warme geuren ceder, patchouli, amber en vanille. De bloemige geuren rozen en jasmijn geven er nét dat extra's aan. Het is een geur voor dames en heren. De eau de toilette zit verpakt in een mooie koker. 

Les élégantes de Provence

Dit is de naam van de serie eau de toilettes. Ze hebben namen gekregen van Provençaalse winden en de namen zijn ook in het Provençaals geschreven. De winden waaien over de Provence en de geuren die daardoor opstijgen zijn in de eau de toilettes verwerkt.

Gegevens van de eau de toilette

De eau de toilette zit in een glazen flacon met spray. 
De inhoud van de flacon is 100 ml.
De hoogte van het flesje is 15 cm.
De diameter van het flesje is 3,8 cm.
De hoogte van de koker is 19 cm.
De diameter van de koker is 5 cm.

Provence & Nature

Het Franse merk Provence & Nature is gespecialiseerd in eau de toilette en huisparfum. Hun know how vind je terug in de geweldige geuren. De parfums komen uit Grasse, de beroemde parfumstad van Frankrijk. 

Les élégantes de Provence

Dit is de naam van de serie eau de toilettes. Ze hebben namen gekregen van Provençaalse winden en de namen zijn ook in het Provençaals geschreven. De winden waaien over de Provence en de geuren die daardoor opstijgen zijn in de eau de toilettes verwerkt.

Provence & Nature

Het Franse merk Provence & Nature is dé specialist van eau de toilette en parfums. Ze zijn gevestigd in de omgeving van Grasse, de beroemde parfumstad van Frankrijk. Hun know how vind je terug in de geweldige geuren. 

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: pn01brun
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2024 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed