Confit de Provence

Kastanjecrème

€ 5,75

Een pot crème de marron (kastanjecrème) van 370 gram. De kastanjecrème kan gebruikt worden bij de bereiding van patisserie. Maar het is ook heerlijk op brood, bij ijs, in yoghurt of kwark en op crèpes.

Kastanjecrème met kastanjes uit de Ardèche

Onder de naam "Les Merveilles" heeft het Franse bedrijf Confit de Provence een assortiment confiture ontwikkeld op basis van vers fruit uit Frankrijk. Confiture Extra staat voor de grote hoeveelheid verse kastanjes dat in de crème verwerkt is: 55%. De crème de marron bevat geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Aan de kastanjecrème is rietsuiker toegevoegd. Het spreekt voor zich dat de kastanjecrème ambachtelijk gemaakt wordt.  

Lokaal fruit

De confiture van Confit de Provence wordt vervaardigd met fruit van locale telers in de Provence of uit andere streken. Het fruit draagt vaak het kwaliteitslabel "appelation". Zo komen de kastanjes uit de Ardèche, de plek in Frankrijk waar de beste kwaliteit vandaan komt. De clementines uit Corsica, de enige streek waar clementines groeien in Frankrijk en de abrikozen en de kersen uit de Provence.  

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: cp03mar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2021 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed