La Corvette

Biologische arganzeep

Een heerlijk romig stuk biologische Marseillezeep met arganolie. 

Biologische arganzeep  

De naam van de zeep is Douceur, wat zacht betekent. De zeep is gecertificeerd biologisch. De zeep is licht geparfumeerd. Op de voorzijde van de zeep staat BIO huile 100% vegetale (plantaardige oliën), extra pur. Op de achterzijde van de zeep staat het logo van het merk La Corvette. 

Over arganolie

Arganolie wordt verkregen door het persen van zaden van de Argania Spinosa boom. Deze groeit alleen in Marokko. Onze arganproducten zijn gemaakt met geïmporteerde biologische arganolie. Arganzeep gaat de veroudering en littekenvorming tegen. Het werkt verzachtend bij huidproblemen als acné en Psoriasis. Argan is een weldaad voor de huid.

Gegevens van de arganzeep

De arganzeep weegt 100 gram.
De zeep zit verpakt in kraftpapier. 
De afmeting van de zeep is 6x6x2,5 cm.

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze savonnerie is in 1894 gevestigd in Marseille en zit nog steeds op deze plek. De Marseillezeep wordt volgens de oude receptuur gemaakt en verpakt in een eigentijds design. Op de zeep staat een stempel van een schip. Dit symboliseert het schip waarmee ontdekkingsreizigers uit Marseille in de 16e eeuw de Middellandse zee opgingen. Zij kwamen aan in Syrië en ontdekten daar alepzeep. Zij namen de receptuur mee terug naar Marseille, waar een levendige zeepfabricage ontstond en Savon de Marseille een begrip werd. Er zijn veel zepen verkrijgbaar onder naam Savon de Marseille die op industriële wijze buiten Frankrijk gemaakt zijn. Om de echte Marseillezeep te beschermen is het logo hiernaast ontwikkeld.

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: cr31arg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2021 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed