La Corvette

Biologische ezelinnenmelkzeep

€ 4,25

Een heerlijk romig stuk biologische Marseillezeep met ezelinnenmelk. 

Biologische ezelinnenmelkzeep  

De naam van de zeep is Douceur, wat zacht betekent. De zeep is gecertificeerd biologisch. De zeep is licht geparfumeerd. Op de voorzijde van de zeep staat BIO huile 100% vegetale (plantaardige oliën), extra pur. Op de achterzijde van de zeep staat het logo van het merk La Corvette. Deze biologische ezelinnenzeep van het Franse merk la Corvette heeft de CosmeBio award gewonnen.

Over ezelinnenmelk

Ezelinnenmelk bevat bestanddelen die de veroudering van de huid tegengaat. Daarom nam Cleopatra dagelijks een bad van ezelinnenmelk. Een ezellin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen. Sinds kort wordt deze melk in zeep en verzorgingsproducten verwerkt. De melk bevat vitamine A en E en Omega 3 en 6. Dit voedt en hydrateert de huid. 

Gegevens van de zeep

De ezelinnenmelkzeep weegt 100 gram en zit verpakt in kraftpapier.
De afmeting van de zeep is 6x6x2,5 cm.

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze savonnerie is in 1894 gevestigd in Marseille en zit nog steeds op deze plek. De Marseillezeep wordt volgens de oude receptuur gemaakt en verpakt in een eigentijds design. Op de zeep staat een stempel van een schip. Dit symboliseert het schip waarmee ontdekkingsreizigers uit Marseille in de 16e eeuw de Middellandse zee opgingen. Zij kwamen aan in Syrië en ontdekten daar alepzeep. Zij namen de receptuur mee terug naar Marseille, waar een levendige zeepfabricage ontstond en Savon de Marseille een begrip werd. Er zijn veel zepen verkrijgbaar onder naam Savon de Marseille die op industriële wijze buiten Frankrijk gemaakt zijn. Om de echte Marseillezeep te beschermen is het logo hiernaast ontwikkeld.

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: cr31ane
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2021 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed