La Lieutenante

Tapenade met tomaat in tube

€ 4,50

Een tube met tapenade van groene olijven met tomaat van het merk La Lieutenante. 

Groene tapenade met tomaat uit de Provence

Picholine is een Frans olijvenras. De olijven hebben de vorm van een rugbybal en zijn heerlijk van smaak. Het vruchtvlees is stevig en heeft een lichte nootachtige smaak. De olijven komen gegarandeerd uit de vallei bij Les Baux in de Provence. In de tapenade zit een klein beetje van de bijzondere olijfolie van dit merk en tomaten uit de Provence. De tapenade is heerlijk op toast maar ook bijvoorbeeld in een omelette.

La Lieutenante

Het familiebedrijf La Lieutenante bewerkt de grond met respect voor de natuur. De olijfbomen staan in de Vallée des Baux de Provence, gelegen in het natuurgebied tussen de bekende plaatsen Arles en St Remy de Provence in Zuid-Frankrijk.

Tapenade in handige tube

Je hebt het vast wel eens gehad: je hebt wat tapenade in een potje over en na korte tijd zit er schimmel op. Dat komt meestal doordat er aan het mesje, waarmee je de tapenade uit het potje haalde, etenresten zaten. Bij een tube heb je hier natuurlijk geen last van. Je kan de tapenade direct uit de tube op een toastje doen of stukje stokbrood. Lekker en makkelijk!

Gegevens van de tube tapenade

De inhoud van de tube is 95 gram.
De hoogte van de zwarte tube is 16,5 cm.

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: lui05tom
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
© Copyright 2020 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed