Maatwerk

Geurstokjes met een geurkaarsje

In de doos zit een flesje met geurstokjes (huisparfum) en een kleine geurkaars in dezelfde geur.

Gepersonaliseerde geurstokjes 

De inhoud van het flesje is 50 ml. We kunnen dit flesje personaliseren met een eigen etiket of bij grote aantallen kan uw logo kan op het flesje gedrukt worden. Het flesje heeft een zwarte ring.

Kaarsje met logo

Het kaarsje kan in twee maten: 35 gram (transparant of taupekleurig glas) of 90 gram (alleen transparant glas). De geur van de kaars is hetzelfde als van de geurstokjes.

Bedrukt doosje

Het flesje en het kaarsje verpakken we in een bedrukt doosje. De bedrukking van het doosje bepaalt de uitstraling van het doosje. Op het doosje moet de wettelijk verplichte informatie gedrukt worden.  

Kleur van de stokjes

We hebben de stokjes in de kleuren naturel, zwart en grijs. De naturel stokjes zijn van rotan. De kleuren zwarte en grijs zijn van een speciaal soort fiber. Ze zijn kleurvast en diffuseren de parfum goed.

Geuren

U heeft de keuze uit meer dan 60 geuren. Er zijn bloemengeuren zoals rozen en lavendel. Zwoele geuren zoals amber en musk. Trendy geuren zoals coton en macarons. Mannengeuren zoals ceder en marine. Maar ook heerlijke parfums, geuren die door een "neus" zijn samengesteld zoals touche de mauve en poudre d'or.  

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor producten onder eigen label.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2021 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed