Maatwerk

Geurstokjes met een geurzakje in een koker

In deze koker zit een miniflesjes met geurstokjes (huisparfum) en een stoffen geurzakje.

Geurstokjes en geurzakje met logo

De inhoud van het flesje is 50 ml. We kunnen dit flesje personaliseren met een eigen etiket of bij grote aantallen kan uw logo kan op het flesje gedrukt worden. Er zijn drie modellen flesjes:

  • vierkant
  • rond
  • vierkant met glazen dop

Bij het flesje geurstokjes zit een mini lavendelkussentje. 

Geurkussentje

Het geurkussentje kan bedrukt worden in één kleur aan een of aan twee zijden. De keuze voor het aantal kleuren is beperkt. Ook heeft u de keuze uit een aantal kleuren stof. Aan het kussentje zit een linnen koord om op te hangen. De afmeting is 7,5 x 7,5 cm.

Luxe koker

Het flesje en het geurkussentje verpakken we in een luxe koker. De kleur van de koker is ivoorwit. Op de koker plakken we een eigen etiket. De diameter van de koker is 8,3 cm, de hoogte is 22,5 cm. 

Kleur van de stokjes

We hebben de stokjes in de kleuren naturel, zwart en grijs. De naturel stokjes zijn van rotan. De kleuren zwarte en grijs zijn van een speciaal soort fiber. Ze zijn kleurvast en diffuseren de parfum goed.

Geuren

U heeft de keuze uit meer dan 60 geuren. Er zijn bloemengeuren zoals rozen en lavendel. Zwoele geuren zoals amber en musk. Trendy geuren zoals coton en macarons. Mannengeuren zoals ceder en marine. Maar ook heerlijke parfums, geuren die door een "neus" zijn samengesteld zoals touche de mauve en poudre d'or.  

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor producten onder eigen label.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2021 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed