Maatwerk

6 Minikaarsjes in luxe koker

€ 0,00

In samenwerking met het Franse merk les Lumières du Temps kunnen we een geparfumeerde kaars op maat aanbieden. De kaarsen zijn natuurlijk en bevatten een mix van vier plantaardige oliën. De parfumolie zit helemaal tot onderin de kaars en niet alleen in het bovenste gedeelte. De lont is van katoen. 

6 Minikaarsjes

Het minikaarsje heeft een gewicht van 35 gram. We kunnen het kaarsje leveren in een transparant glaasje of in een taupekleurig glaasje. Dit glaasje kunnen we voorzien van een eigen etiket.  

Kaarsjes in koker

Er is een mooie roomwitte koker om 6 kaarsjes in te verpakken. Op deze koker kunnen we een eigen etiket plakken. 

Geuren van de kaars

De kaars is te bestellen in meer dan 60 geuren, zoals amber, vijgen, coton, vanille kokos en kruidig hout. Wij kunnen u een overzicht van de geuren toesturen en adviseren over een passende geuren. De kleur van de kaars is ivoorwit. De kaars kan ook in 6 verschillende kleuren geleverd worden, maar iedere kleur heeft z'n vast geur.

Gegevens van het minikaarsje

De diameter van het glas is 4,4 cm.
De hoogte is 5,3 cm.
Het aantal branduren van het kaarsje is ongeveer 5-6 uur.
De hoogte van de koker is 10 cm, de doorsnede is 8,3 cm.

Meer informatie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van geurkaarsen onder eigen label. Laat u zo gedetailleerd mogelijk aan ons weten wat uw wensen zijn. U kunt ons mailen of bellen: 0492-792424.

  • Product Code: mw01
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
© Copyright 2019 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed