Le Chene & Roseau

Ecologische afwasmiddel

Een fles ecologisch afwasmiddel van het Franse merk Le Chêne & le Roseau. Het afwasmiddel is ecocert gecertificeerd.

Ecologisch afwasmiddel

Een afwasmiddel van natuurlijke ingrediënten voor een schone vaat en voor zachte handen. De afwas zit in een handig pompje. Je kan daarom een scheutje in een vieze pan doen en direct onder de kraan afwassen. De zeep ontvet goed en geurt heerlijk fris naar tijm en citroen. Industriële afwas onttrekt vocht uit je huid, daarom voelen je handen vaak droog aan na de afwas. Dat is bij deze afwas niet het geval.

Over het merk Le Chene & le Roseau

De naam verwijst naar de fabel De eik en het riet van La Fontaine. De fabel gaat over menselijk gedrag, maar de eik en het riet in het verhaal staan voor de krachten van de natuur. De natuur en duurzaamheid staan centraal bij de ontwikkeling van de producten van dit merk. Ook doneren zij 1% van de winst aan het goede doel L'agence du Don en Nature. 

Gegevens van het afwasmiddel

De inhoud is 500 ml.
De hoogte van de fles is 19 cm (inclusief pomp), de diameter is 7 cm.

Ingrediënten

99,3% van de ingrediënten zijn van natuurlijke afkomst. De ingrediënten zijn water, D-pentose and D-glucose, oligomeric, C12 and C14 alkyl glycoside, Sodium laureth Sulfate, cocamidopropyl betaine, D-pentose et D-glucose, oligomeric, C8-10 alkyl glycosides, parfum, Sodium chloride, lactic acid. De verpakking is gemaakt van 25% gerecycleerd materiaal en bevat geen bisphenol phalate.

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: ros01
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2021 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed