Maître Savonitto

Vierkante Savon de Marseille met eigen logo

Wij hebben een uitgebreid assortiment Savon de Marseille. Een deel daarvan kunnen we personaliseren met een stempel. De savonnerieën in Frankrijk waarmee wij samenwerken zijn aangesloten bij de diverse vereinigingen die staan voor authenticiteit en kwaliteit van de Marseillezeep. De zepen zijn 100% natuurlijk.

Aantal gepersonaliseerde zepen

De gepersonaliseerde Marseillezeep is er in diverse maten, vormen en geuren. Zeep met eigen logo is mogelijk vanaf 50 kilo. De vierkante Marseillezepen zijn er in drie maten:

  • het roze blok weegt 200 gram
  • de witte plakjweegt 80 gram
  • de groene zeep is wat dikker en weegt 110 gram

Kleuren en geuren van de zeep

De Marseillezeep is er in een twintigtal geuren en kleuren. Zoals lavendel, rozen, groene olijven, zwarte olijven, lelietje van dalen, vijgen en marine. Maar ook bijzondere geuren zoals vetiver, kastanjes, kruiden uit de Provence, ezelinnenmelk, arganolie en cadé(hout).

Stempel of kaartje

De zeep kan gestempeld worden. Heeft u een kleiner aantal zepen nodig, dan kunnen we in plaats van een logostempel de verpakking personaliseren. Zoals een kaartje aan het koord of een etiket op de zeep. Op deze manier krijgt de zeep toch een eigen gezicht.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2022 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed