Kit met zeep voor de afwas en spons

Een kit voor de afwas bestaande uit een stuk Savon de Marseille van het Franse merk La Corvette, speciaal ontwikkeld voor de afwas en een sponsje. De zeep is biologisch en ecocert gecertificeerd.

Kit afwas

Het blok zeep is volgens de tradities van Savon de Marseille gemaakt. De Marseillezeep bevat onder meer olijfolie en bicarbonaat. De zeep bevat geen palmolie. Je kan een stukje zeep oplossen in water of je kan met het vochtig sponsje over de zeep wrijven. De zeep ontvet goed en maakt de vaat schoon en glanzend. De zeep geurt echt naar zeep. Industriële afwas onttrekt vocht uit je huid, daarom voelen je handen vaak droog aan na de afwas. Dat is bij deze zeep niet het geval. Het schuurgedeelte van het ecologische sponsje is gemaakt van sisal (60%). Het onderste gedeelte bestaat uit gereycleerde textielvezels (40%).

Gegevens van de kit voor de afwas

Het gewicht van de afwaszeep is 200 gram.
De afmeting van de zeep is 9 x 7 x 3 cm.
De afmeting van de kit is 9 x 7 x 5 cm.
Het blok Marseillezeep is verpakt in afbreekbaar plastic.  
Het schuursponsje kan in de wasmachine op 40 graden.

Ingrediënten van de afwaszeep

De afwaszeep bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua (Water), Sodium Chloride, Sodium Bicarbonate, Sodium Hydroxide. De zeep bevat geen palmolie.

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze Savonnerie is in 1894 gevestigd in Marseille en zit nog steeds op deze plek. De zeep wordt volgens de oude receptuur gemaakt en verpakt in een eigentijds design. Op de zeep staat een stempel van een schip. Dit symboliseert het schip waarmee ontdekkingsreizigers uit Marseille in de 16e eeuw de Middellandse zee opgingen. Zij kwamen aan in Syrië en ontdekten daar alepzeep. Zij namen de receptuur mee terug naar Marseille, waar een levendige zeepfabricage ontstond en Savon de Marseille een begrip werd. La Corvette biedt Marseillezeep aan voor de lichaamsverzorging en voor het huishouden.

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: cr45kit
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2023 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed