La Corvette

Blok Marseillezeep edition limitée

Een blok Savon de Marseille van 300 gram met olijfolie. Ieder jaar brengt de savonnerie La Corvette een speciale editie uit. De zeep is niet anders, alleen de verpakking heeft een speciale look gekregen. De zeep is ongeparfumeerd en heeft een echte zeepgeur. De één vindt dit heerlijk, de ander heeft liever een parfumgeur. Kijk in dat geval in de rubriek geparfumeerde zepen.

Kwaliteit Savon de Marseille

De zeep bevat minimaal 72% plantaardige oliën, waaronder olijfolie. De Marseillezeep is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige- en probleemhuid. Als je de verpakking openmaakt kan de zeep wat vochtig zijn. De zeep is volgens de oude tradities gemaakt en bevat water. Dit water verdampt in de loop der tijd. De zeep wordt dan droger en harder en krijgt een oud uiterlijk. Ook de kleur wordt wat geler en donkerder. De zeep is biologisch en ecocert gecertificeerd. De zeep is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid.

Gegevens van de Marseillezeep met olijfolie

Het blok Marseillezeep is verpakt in cellofaan.
De afmeting is 6,5 x 6,5 x 6,5 cm.
Het blok Marseillezeep is verpakt in afbreekbaar plastic.  

Keurmerk Marseillezeep

Er zijn veel zepen verkrijgbaar onder naam Savon de Marseille die op industriële wijze in en zelfs buiten Frankrijk gemaakt zijn. De echte Savon de Marseille zeep herken je aan het logo van de Union des Professionnels du Savon de Marseille. Dit logo garandeert dat de zeep op traditionele wijze in de stad Marseille is gemaakt. De zeep wordt dagenlang "gekookt" in koperen ketels. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk. Om de echte Marseillezeep te beschermen is het logo als keurmerk ontwikkeld. 

Ingrediënten van de Marseillezeep

De zeep bestaat uit 100% plantaardige ingrediënten en bevat geen conserveermiddelen, palmolie, parfum of kleurstoffen. De ingrediënten zijn Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua (Water), Sodium Chloride, Sodium Hydroxide. De zeep is vegan.

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze Savonnerie is in 1894 gevestigd in Marseille en zit nog steeds op deze plek. De zeep wordt volgens de oude receptuur gemaakt en verpakt in een eigentijds design. 

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: cr02vereditvert
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2023 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed