L'Oulibo

Biologische olijfolie

Een fles biologische olijfolie van het Franse merk L'oulibo. De olijfbomen staan in de Zuid-Franse regio Languedoc. De olijfolie is geperst van de oogst van eind 2021.

Biologische olijfolie  

Oulibo is een coöperatie van olijfproducenten. Gezamenlijk streven ze naar de hoogste kwaliteit olijven en naar het behoud van tradities. Alle coöperatieleden werken met respect voor de natuur. De olijven worden nog steeds met de hand geplukt. De coöperatie bezit een eigen molen, waar de olijven geperst worden. De tijd tussen het plukken van de olijven en het persen is daardoor erg kort, waardoor er nauwelijks kwaliteitsverlies ontstaat. De olijven zijn koud geperst. Dat is de eerste, beste persing waarmee je de pure olie uit de olijven haalt.

Ecocert olijfolie 

De olijven zijn biologisch geteeld en de olijfolie is ecocert gecertificeerd. De olijfolie zit in een slanke, donkere fles om de kwaliteit van de olijfolie te waarborgen. Franse olijfolie is relatief duur omdat de opbrengst erg gering is. Hierdoor wordt er alleen olijfolie van hoge kwaliteit geproduceerd. En dat proef je!

Gegevens van de biologische olijfolie

De inhoud is 25 cl.
De diameter van de fles is 4,8 cm.
De hoogte 23,5 cm.

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Product Code: lou20-25
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
© Copyright 2023 Het Franse Warenhuis - Powered by Lightspeed